Hívjon most! + 36 20 9935 426

Ötletek

A dolgokat sok esetben az apró részletek finom kidolgozottsága teszi tökéletessé. Ezek egyedivé, különlegessé teszik a terméket, melyeket az emberek megjegyeznek,  megszeretnek. Miért lenne ez másképp a konyhabútorok esetében? Ha pedig így van, miért ne élhetnénk vele? Nem bűn az, ha egy kis irigységet csalunk a szomszédok, vendégek életébe. Hogy hogyan? Íme pár tipp!


Legyen a
konyhabútorod egyben a nappali bútorod is…


Miért ne?
Fontos, hogy amerikai stílusú konyháról legyen szó, ahol a konyha és a nappali egy térben helyezkedik el. Nem kell, hogy a két bútor más színű, esetleg stílusú legyen. Díszíthetik együtt, karöltve az otthonod. Egy kiugró szigettel rendelkező konyhánál a hátoldal kialakítható akár egy nyitott polcos szekrénynek, de lehet például egy ülő felület is.

Csempe helyett üveg


A csempe kiválasztása sok esetben nem egyszerű dolog. Modern bútorok esetében kiváló megoldás lehet a festett üvegekből készített homlokpanel. Ezeket az üvegeket lehet kombinálni egyéb felületekkel is. Akár a munkalappal, akár a frontokkal színazonos felülettel illetve inox hatású dekorokkal. Az üveg minden színben gyártható, edzett, törésálló, könnyen tisztítható és stílusos.

 

LED világítás


Valamiért a koktélbárok éjjel sokkal hangulatosabbak és nem csak azért, mert több a vendég mi pedig egyre mámorosabbak vagyunk, hanem mert a fények által keltet hangulat sokkal hatásosabb. A beépített LED lámpák igazán extra hangulatot varázsolnak otthonunkba, legyen az akár egy üvegajtós szekrényben, egy nyitott polcban, a felső- vagy alsó sor alá, illetve a lábazatba építve.

Redőnyös szekrény


Röviden: kényelmes, praktikus, szép. Kényelmes mert mindig kéznél vannak a benne tárolt eszközök, nem kell lehajolni, székre állni, hogy elérjünk valamit. Praktikus mert tárolhatunk benne élelmiszereket, konyhai kisgépeket. Többféle színben kapható, akár átlátszó felületben is, melyet feldobhatunk például egy belső szpot lámpával.

Munkalapok különböző vastagságban


Munkalapként sokféle anyagot használhatunk. A normál postformingolt lapokon kívűl használhatunk gránit, corian vagy üveg lapokat is. Játszhatunk a vastagságokkal is, egy bútoron belül akár több félét is alkalmazhatunk. Egyre divatosabbak a végletek, az 1-2 illetve a 6-8 cm vastagságúak. Ezek a munkalapok a stílusjegyei a legmodernebb konyháknak. Jól mutatnak az alumínium, inox esetleg fa élzárások is.

 

Legyenek nyitott polcok


A nyitott polcokkal a variációs lehetőségek tárháza végtelen. Bármely stílusú konyhához passzolnak és szinte mindegyiket megfűszerezik. A rusztikus konyhákhoz akár sarkított polcokkal a konyhabútor szélén, akár bortartóként, vagy fűszertartó polcként, modern konyhákhoz pedig alsó-felső könyvespolcként, nyitott sarokelemként is alkalmazható.

Szintbe épített mosogatótálca

A szintbe épített mosogatótálcák elegáns, letisztult stílusukból adódóan konyhánk egyik legfőbb díszítőelemei is lehetnek. Rozsdamentes kialakításuk miatt, pedig tartósságuk is magasan rangsorolt. Egyik nagy előnye az is, hogy szinte bármelyik stílusú konyhához tökéletesen passzol, legyen a munkalap felülete akár dekorozott, üveg, corian vagy éppen kő. 

Fogantyú nélkül?


Igen. Vagy akár is-is. Merthogy nem ritka, hogy egy konyhán belül két különálló blokk (pl. konyhasziget és egy kamra vagy sütős szekrény blokk), más nyitásopcióval van felszerelve. Egy fiók, vagy egy normál nyíló ajtó felszerelhető un. TIP ON rendszerrel, mellyel az ajtók érintésre nyílnak, de megoldás lehet az ajtók élének szögbe vágása, fogantyút formálva ezzel a
ajtólapon. Egy nagyobb ajtó azonban nehezebben nyitható fogantyú nélkül, különösen ha az egy telepakolt kamravasalatot is tartalmaz, a TIP ON rendszer pedig nem minden esetben működik pl. egy beépített hűtőszekrénynél, vagy egy kihúzható vasalatnál, ezért ezeket az elemeket fogantyúval kell felszerelni. Ez azonban igényes tervezés esetén egy különleges konyhai design elem lehet.

MIÉRT A FARBER?!
– Mindig a minőségre törekszünk!

– Cégünk 12 éves tapasztalattal rendelkezik

– Szakszerű termék-és szolgáltatási tanácsadással segítünk...

– 5 év garanciát adunk az általunk készített termékekre

– Képzett, rutinos alkalmazottakkal dolgozunk...

Még több érv mellettünk, Klikk!
ELÉRHETŐSÉGEINK:

E-mail:info@farberkonyha.hu

Mobil
Péter Farkas: +36 20 9935 426

Cím: Sopron, Besenyő utca 23.