Hívjon most! + 36 20 9935 426

Árak

MENNYIBE KERÜL EGY KONYHA?

Hasonlóan nehéz megmondani mint például azt, hogy mennyibe kerül 1 méter autó ! Sokan kérdezik, de sajnos erre a kérdésre nem lehet megfelelő választ adni. Ahány verzió annyi ár. Függ a konyha belső tartalmától, a méretétől a felhasznált anyag minőségétől, a személyes igényektől. Ezek azok a paraméterek, amelyek meghatározzák a konyhabútor árát. A kérdésre pedig csak úgy kaphatunk választ, ha árajánlatot kérsz tőlünk. 

ONLINE árajánlat kérés!

Személyes árajánlat kérés!

Az árajánlatkérés mindkét esetben ingyenes. Az ajánlathoz tartozó 3D látványtervet mindkét esetben szintén ingyenesen készítjük el, melyeket bemutatótermünkben nézhetsz meg. Online árajánlatkérés esetén kérheted, hogy a látványterveket is küldjük el Neked, ebben az esetben viszont tervezési díjat kérünk, melyet rendeléskor jóváírunk a bútor árából ! 

Online, és személyesen történő árajánlatkérésnél is szükségünk van pár adatra. Tudnunk kell a helység méreteit. Személyes egyeztetéskor ha a fejedben vannak a méretek az is jó, majd mi lerajzoljuk magunknak. De ha van egy kézzel rajzolt vázlatod vagy építész terved az tökéletes. Online ajánlatkérésnél ugyanezeket csatolni tudod az űrlap kitöltésekor.

A méreteken kívül tudnunk kell, hogy vannak-e nyílászárók – ajtó,ablak – a helységben. Ezek mekkorák? Milyen távolságra vannak a faltól ? Parapet magasság ?

Vízkiállás van-e, hol ? Villamossági kiállásokhoz legtöbb esetben nem érdemes tervezni a bútort. Első és legfontosabb szempont a praktikum és a használhatóság ! 

ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZNÁL IDŐBEN KEZD EL A BÚTOR MEGTERVEZTETÉSÉT, HOGY A PONTOS  GÉPÉSZETI TERVET A VILLAMOSSÁGI- ÉS GÉPÉSZ SZAKEMBEREK ÉRKEZÉSE ELŐTT A KEZEDBE TUDJUK ADNI !!

Mondj el vagy írj le mindent amit tudnunk kellene az elképzeléseidről ! Modern, rusztikus, klasszikus, mediterrán stílusú konyhát akarsz-e. Sok fiókkal, kevés fiókkal, nyitott elemekkel stb. Nem kell aggódnod , ha személyesen jössz mi minden számunkra fontos dolgot megkérdezünk. Ha online jelentkezel, akkor pedig visszahívunk ha hiányosságot tapasztalunk. 

Miután megkaptad az ajánlatunkat, és rendelnél, akkor egy időpont egyeztetése után helyszíni felmérést végzünk. Szerződést kötünk, és egy nagyon részletes adatlapot töltünk ki a megrendelt bútorról. Ez mindkét fél részére fontos. Megnyugtatóan hat, ha tudod, hogy az utolsó csavarig lepontosítottunk mindent, és azt papírra is vetettük.

MIÉRT A FARBER?!
– Mindig a minőségre törekszünk!

– Cégünk 12 éves tapasztalattal rendelkezik

– Szakszerű termék-és szolgáltatási tanácsadással segítünk...

– 5 év garanciát adunk az általunk készített termékekre

– Képzett, rutinos alkalmazottakkal dolgozunk...

Még több érv mellettünk, Klikk!
ELÉRHETŐSÉGEINK:

E-mail:info@farberkonyha.hu

Mobil
Péter Farkas: +36 20 9935 426

Cím: Sopron, Besenyő utca 23.