Hívjon most! + 36 20 9935 426

Fogászati bútorok

SOPRON A HONI FOGÁSZATI TURIZMUS FŐVÁROSA.

A nagy konkurencia révén egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben fogadjuk az igényességre különösen adó soproni illetve osztrák betegeinket. A konkurencia nagysága miatt, a fogorvosoknak igényes környezetet kell teremteniük, hogy vetélytársaik elé kerülhessenek. A költség egyszeri, a befektetés pedig teljes mértékben megtérül, hiszen, ha csak abból indulunk ki, hogy a szakmájában egy fogorvos jó, akkor a kuncsaft nyilván azt az orvost/céget fogja tovább ajánlani, ahol nem csak ellátás, hanem a körítés is jó.

Ha konkurensei elé akar kerülni, kihagyhatatlan az igényes környezet.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik fogászati rendelők berendezésének kialakításában.

Amit a fogászati bútorokról tudni érdemes:

A jól megválasztott szín mellett a jól megválasztott anyag a leglényegesebb. A karcolódó anyagok például nem megfelelőek, mert a karcok nehezen takaríthatóak, így a higiéniának pár év távlatában esélye sincs.  Munkafelületet illetően az üveg az ideális a könnyű takaríthatóság és a steril jellege miatt. Szóba jöhet még pár strapabíró dekor is vagy a Corian.

Fogászati bútor fogantyúval vagy a nélkül?

Jelen helyzetben a legideálisabb az, ha egyáltalán nincs fogantyú, mert akkor a sterilitás elvesztésének esélye sincs, amikor könyökünkkel működtetjük az ajtókat és fiókokat.

Utóbbira kétféle megoldást is ismerünk:

Az egyik elektromos nyitású, érintésre nyíló fiókok alkalmazása, ami a nyugati országokban már elterjedt, hazánkban most van felfutóban, de hamarosan az elit klinikák mindegyikében megtalálhatóak lesznek. Bár jelentős befektetés, akár 300-500.000 forint többletet is jelenthet, ugyanakkor az előnyei sem elhanyagolhatóak.

A másik töredék árba kerülő rendszer mechanikus. Itt nem elég meglökni a fiókot annak becsukásakor, hanem még egyszer rá kell lökni a záráshoz, ami elég zavaró lehet a munkájára koncentráló orvosnak. Az árelőny ugyanakkor jelen van.

Ha mégsem a fentiek valamelyikére esik a választás, tudunk ajánlani könnyen takarítható, elegáns fogantyúkat.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MOST AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMEN: INFO@FARBERKONYHA.HU

MIÉRT A FARBER?!
– Mindig a minőségre törekszünk!

– Cégünk 12 éves tapasztalattal rendelkezik

– Szakszerű termék-és szolgáltatási tanácsadással segítünk...

– 5 év garanciát adunk az általunk készített termékekre

– Képzett, rutinos alkalmazottakkal dolgozunk...

Még több érv mellettünk, Klikk!
ELÉRHETŐSÉGEINK:

E-mail:info@farberkonyha.hu

Mobil
Péter Farkas: +36 20 9935 426

Cím: Sopron, Besenyő utca 23.